• darkblurbg
    inspirerende werkruimte
    te huur per dagdeel
  • darkblurbg

BiB vergaderruimte tarieven

Maak kennis met onze sfeervolle en inspirerende werkruimte

Onze mooie en sfeervolle werkruimte aan de Molenbochtstraat 50 te Tilburg is nu te huur om in alle rust te werken, te brainstormen of nieuwe ideeën op te doen. De ruimte is per dagdeel flexibel te huur.

De werkruimte is van alle gemakken voorzien zoals een in hoogte verstelbaar zit/sta bureau, een vergadertafel met vier stoelen en een comfortabele bank. De keuken is voorzien van een koelkast, een oven/magnetron, koffiezetapparaat natuurlijke kunt u heerlijke thee maken met meer als voldoende smaken. Mocht u behoefte hebben aan een lunch dan kan deze door ons verzorgd worden.

Aan de muren hangen wisselende kunstwerken die verfrissend werken, waardoor u zich direct thuis voelt, en zal u inspireren tot inspirerende ideeën en werklust.

De ruimte is voorzien van een snelle internetverbinding,  een super grootbeeldscherm met HDMI aansluiting.

Catering

Op aanvraag is de mogelijk diverse soorten catering te verzorgen van andere zaken (excursies) voor u te regelen.

De lunch wordt geserveerd op de locatie van kan genuttigd worden bij het directe naast ons gelegen NIU hotel in de voormalige melkfabriek, ook is het mogelijk een zoetigheden en / van borrelarrangement voor u te verzorgen.

De kosten voor een uitgebreide en vers bereide lunch bedragen 17,50 pp en voor het zoetigheden arrangement 5, - pp.

Heeft u speciale (dieet) wensen van vragen neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn zeer flexibel en denken graag met u mee.