• darkblurbg
    Alles wat u wilt weten
    Over werkruimte Tilburg - Break in Business

EXCLUSIEVE VERHUUR

U huurt de ruimte voor u alleen, en is bedoeld als werkruimte en nadrukkelijk niet om te vergaderen. Op verzoek is er iemand aanwezig die u de ruimte kan laten zien en bereikbaar is voor uitleg.

INDELING

De werkruimte is sfeervol ingericht en voorzien van een zit / sta bureau, een op hoogte verstelbare stoel, vergadertafel met 4 stoelen en een comfortabele bank. In de ruimte is een keuken met oven, koelkast en toilet.

 

OPENINGSTIJDEN

U kunt 5 dagen per week in de avonden bij ons een werkruimte huren. Bij aankomst is er iemand om u te verwelkomen. Naar keuze spreken we af dat u zelf afsluit en de sleutel in het sleutelkastje hangt van dat er iemand komt om alles voor u af te sluiten.

BEREIKBAARHEID

BiB is ligt op ongeveer 10 minuten lopen van Tilburg CS. Komt u met de auto dan kunt u gratis voor de deur parkeren. BiB is centraal gelegen in Tilburg en goed bereikbaar vanuit Den-Bosch en Breda.

BESCHIKBAARHEID

Via onze online kalender heeft u inzage in de beschikbare dagen en u kunt hier direct uw vergaderruimte reserveren. U kunt online afrekenen of achteraf op factuur. Annuleren kan kosteloos tot 3 weken voor uw reservering.

FACILITEITEN

U kunt kosteloos gebruik maken van  Razendsnel WIFI Flipover met papier  Whiteboard  Groot TVscherm  HDMI- of Chromecast aansluiting  Onbeperkt koffie en thee Karaf met water Koekjes Keuken Toilet

CATERING

Wij verzorgen graag voor u een vers bereide lunch. De kleine lunch bestaat uit twee broodjes, vers fruit, groentesnack, dessert, melk en fruitsap (12,50 pp)  bij de uitgebreide lunch krijgt u als extra quiche en een salade (17,50 pp)

REVIEWS VERGADEREN

Tevreden over onze vergaderruimte! Laat dan een review achter. Een opmerking? Neem dan contact op dan maken we het direct in orde.